SISKA Rose

SISKA Rose

RM54.00
Product Code: SISKA Rose
Availability: In Stock
Viewed 154 times

Product Description

SISKA by Ameera Elegance

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-

.

????Design: #Instant_bawal_awning bidang 60 dengan potongan “curve” di setiap bucu. Memang labuh sempurna. Tak risau kalau nak pelbagaikan “style”.Tetap labuh menutup dada!

.

????Seperti biasa, AE sangat mementingkan “cutting” yang bukan sahaja selesa,tetapi juga cantik dan boleh berikan efek “slim”. Semestinya cutting “curve” depan dan belakang apabila dipakai. 

.

????Material- #chiffon_sakura. Memang sangat best chiffon sakura ni, Walaupun chiffon, tapi tak licin sangat dan tak kesat.. taklah asyik nak menggelongsor dan kena adjust. Sis memang wajib cuba, confirm fall in love dengan material ni ????

.

????Soft awning scuba yang semestinya “on-point” sepanjang hari. 

.

???? Lebih istimewa kali ni saiz awning dibuat lebih panjang, khusus untuk berikan #efek_macam_pakai_bawal_sebenar tanpa perlu penat-penat tiup awning. Lagi best, awning ni buatkan muka sis yang boolat tu jadi bujur & nampak runcing jer.

.

???? Awning “tak menggelongsor” walaupun panjang. Nak makan ke.. nak wfh (work from home) ke..nak gaduh-gaduh manja dengan anak time pkpp ni ke..pun menten jer.. ????

Write a review

Please login or register to review